We zijn er klaar voor!

18 juni 2020 - Repetities 18 juni gaan door - MuziKidz en Tutti repeteren in de parochietuin. A-orkest repeteert binnen in de kerk.

We mogen weer repeteren!

14 juni 2020 - We mogen weer! -  Vanaf 18 juni starten we weer met onze repetities. Uiteraard op basis van ons protocol, gebaseerd op richtlijnen van het KNMO en de gemeente Veiligheidsregio.

Mooi kiekje

2 maart 2020 - Fotoshoot - Wat is er nu leuker dan met z'n allen op de foto staan! Met dank aan Robin Sommers, Sommers Fotografie 's-Heerenberg.

Jeugdprins Dann en Prins Vincent

20 februari 2020 -  Carnaval - Tijdens onze repetitie bezoek gehad van Prins Vincent en Jeugdprins Dann met het gevolg. Op naar een Allejeekes Gèèf carnaval!

Gèèf optreden van Tutti

8 februari 2020 - Pronkzitting XS - De stemming zat er goed in tijdens het optreden van Tutti die Mientje en Leef ten gehore brachten.

Bijdrage Rotaryclub Bergh

30 januari 2020 - RC Bergh - Bestuurslid Marcel de Roo en dirigente Henrite Rusch mochten een bijzondere bijdrage ontvangen van de Rotaryclub Bergh.

Ga jij mee terug in de tijd?

15 december 2019 - Top 96 concert - Onlangs heb jij gekozen welke muziekstukken binnenkort op onze lessenaar staan. Bedankt voor de vele inzendingen!

Sinterklaasintocht

17 november 2019 - Intocht Sinterklaas - Daar kwam de Sint aan en zag jou in 's-Heerenberg staan. Je zong op de klanken van Harmonie Crescendo een lied. We hoorden je roepen: "Hallo Sint en Piet!" Sint was blij dat hij jou zag. En Piet begroette jou met een lach.