Nieuws

Ben je klaar om je muzikale reis te beginnen?

16 maart 2024 - MuziPluz. Op 16 maart starten we met een nieuwe MuziPluz groep. Ontdek zelf hoe leuk het is om samen muziek te maken met beginnende volwassen muzikanten. Het nieuwe seizoen en de repetities vinden op zaterdag plaats vanaf 16 maart, tussen 10 en 11 uur in Kultuurhuus Heitkamp. Aanmelden kan via info@harmoniecrescendo.nl

Nog even terugblikken?

21 januari 2024 - Nog even terugblikken op ons 100-jarig jubileum? Lees hier ons magazine met leuke interviews, foto's en een korte video.

Koninklijke Erepenning

10 december 2023 - Eindelijk was het zover. De bekroning op ons honderdjarig bestaan van onze vereniging. Burgemeester Harry de Vries reikte de Koninklijke Erepenning uit tijdens ons winterconcert. We kijken terug op een geweldig jaar, waar we met z'n allen enorm van genoten hebben.

Winterconcert

10 december 2023 - Het einde van ons fantastische jubileumjaar nadert. Daarom willen wij nog één keer ons 100-jarig bestaan met jullie vieren tijdens ons winterconcert op zondagochtend 10 december. Het concert begint om 11.00 uur bij zalencentrum de Gracht in 's-Heerenberg. De toegang is gratis. Zien we je dan?

Henrite Rusch, Dirigente

"Harmonie Crescendo is een orkest met veel potentie, het is ontzettend leuk om hier te werken en de sfeer is goed."

Over ons

Orkest

Harmonie Crescendo uit 's-Heerenberg is een muziekvereniging die iedereen kansen biedt om 'samen lekker muziek te maken'.

Tutti

Tutti is er voor iedereen!

MuziKidz

Kom jij ook gratis muziek spelen bij Harmonie Crescendo?

Agenda

Bezoek een concert of een van onze andere activiteiten.

Harmonie Crescendo

Dát is samen lekker muziek maken