Festival voor opleidingsorkesten

29 juni 2019 - Festival opleidingsorkest Tutti - Vandaag heeft Tutti met succes deelgenomen aan het muziekfestival in Vorden. Zij hebben de dagprijs Thema Solisten gewonnen. Een prijs voor de meest creatieve uitvoering. Van harte gefeliciteerd en wat hebben we van jullie muzikale sprookje genoten!

Terug in de tijd? Breng jouw stem uit!

15 december 2019 - Kies jouw favoriete muzieknummers - In het kader van ons 96-jarig bestaan bepaal jij hoe ons concert op 15 december wordt samengesteld. De lijst is opgemaakt uit 96 nummers die de afgelopen jaren door ons zijn gespeeld. Er kan niet meer gestemd worden, bedankt voor de vele inzendingen!

Pinksterconcert

9 juni 2019 - Pinksterconcert - Op zondagochtend 9 juni geven wij op 1e Pinksterdag weer een concert samen met onze opleidingsorkesten.

Geslaagd!

16 april 2019 - Gefeliciteerd Indya, Lieve, Lucas, Ron, Wessel, Yinilio, Dave en Faye met jullie welverdiende muziekdiploma!

Dat wödt wat

28 februari 2019 -  Dat verdient een pluim - Tijdens de repetitie mochten Jet Esman en Tom Velthausz een onderscheiding ontvangen uit handen van Prins Bert III als dank voor hun energieke inzet voor Harmonie Crescendo. Daarnaast heeft Ron Bongers een dikke pluim verdiend voor zijn ondersteunende activiteiten voor onze vereniging.

Winterconcert

9 februari 2019 - Winterconcert - Op zaterdagavond 9 februari houden wij een winterconcert met onder andere op de lessenaar Floral dance, Gulliver’s travels, Salute to ABBA, Sandpaper Ballet en New York overture. Ook onze muziekgroep Tutti laat tijdens dit concert van zich horen. Het muzikale optreden begint om 19.30 uur en vindt plaats in zalencentrum De Gracht. De toegang is gratis.

Heb jij je al aangemeld voor de MuziKidz?

22 november 2018 - MuziKidz gaat weer van start - We gaan weer beginnen met een nieuwe groep enthousiaste kinderen vanaf donderdag 22 november! Natuurlijk weet je al een heleboel van muziek, maar Harmonie Crescendo wil jou veel nieuwe dingen leren. We gaan je dingen laten zien, laten horen en laten doen, zoals het zelf uitproberen van verschillende instrumenten. Aanmelden kan via info@harmoniecrescendo.nl.

Sinterklaas intocht

18 november 2018 - Intocht Sinterklaas - Daar kwam de Sint aan en zag jou in 's-Heerenberg staan. Je zong op de klanken van Harmonie Crescendo een lied. We hoorden je roepen: "Hallo Sint en Piet!" Sint was blij dat hij jou zag. En Piet begroette jou met een lach.