We zijn er al (bijna) klaar voor

8 juni 2023 Repetities - De repetities samen met Bergh's Vocaal en de Boetners zijn in volle gang. Vergeet niet je toegangskaart te kopen voor ons Concert van de Eeuw op zaterdagavond 1 juli bij Heeren Dubbel.

Winterconcert met Harmonie Volharding Stokkum

10 december 2022 - Laat de winter maar komen, want wij verheugen ons nu al op het concert in samenwerking met Harmonie Volharding Stokkum. Kom op zaterdagavond 10 december naar het Gildehuis, Pastoor van Sonsbeeckstraat 4, in Stokkum. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

14 oktober 2022 - De Rabo ClubSupport 2022 heeft maar liefst een bedrag van 743 euro opgeleverd. Bedankt voor al jullie stemmen! Met deze steun kunnen we muzieklessen verzorgen voor onze jeugd.

Najaarsconcert afgelast vanwege weersomstandigheden

18 september 2022 - Kom je ook naar ons najaarsconcert op zondagochtend 18 september van 11.00 tot 13.00 uur? Dit keer op een wel zeer unieke locatie, de Boetselaersborg in 's-Heerenberg. De toegang is uiteraard gratis.

Jeugdfestival

25 juni 2022 - "Een beetje vreemd maar oh zo leuk." Een te gekke muzikale dag voor onze Tutti-leden tijdens het jeugdfestival in het Akwart Experience museum, met ook nog eens een mooie jurybeoordeling!

Op een mooie Pinksterdag

5 juni 2022 - Ons Pinksterconcert mag dit jaar natuurlijk niet ontbreken. Een kleurrijk concert met een mix van stijlen. 1e Pinksterdag op het Stadsplein, en we beginnen om 11.30 uur.

Bevrijdingsconcert

7 mei 2022 - Op bevrijdingsdag zijn er traditiegetrouw vaak veel concerten. Ook wij willen u uitnodigen voor een concert op zaterdagmiddag 7 mei voor de Pancratiuskerk om 15.30 uur. Op het programma staat herkenbare muziek om onze vrijheid te vieren; de intentie van 5 mei.

Wi-j gaon naor Heitkamp

6 maart 2022 - Na jarenlang met veel plezier gerepeteerd te hebben bij De Gracht Eten Drinken Feesten, gaan wij verhuizen van locatie. Vanaf donderdag 10 maart repeteren wij in kultuurhuus Heitkamp. We willen de Gracht bedanken voor de jarenlange gastvrijheid tijdens én na de repetities en concerten.