Traditioneel nieuwjaarsconcert

13 januari 2018 -  Nieuwjaarsconcert - Een concert met zwierende walsen en polka's, want het nieuwe jaar kan natuurlijk niet beter beginnen dan met een feestelijk traditioneel nieuwjaarsconcert onder leiding van dirigente Henrite Rusch. Zaterdagavond 13 januari 2018 om 20.00 uur zien wij u graag bij De Gracht in 's-Heerenberg.

Meld je nu aan voor MuziKidz!

16 november 2017 - Start MuziKidz - Heb jij je al aangemeld voor MuziKidz? We gaan weer beginnen met een nieuwe groep enthousiaste kinderen vanaf 16 november van 18.45 tot 19.30 uur. Natuurlijk weet je al een heleboel van muziek, maar Harmonie Crescendo wil jou veel nieuwe dingen leren. We gaan je dingen laten zien, laten horen en laten doen, zoals het zelf uitproberen van verschillende instrumenten. Aanmelden kan via info@harmoniecrescendo.nl.

Nieuwe versie van Tutti: het ‘Plus-orkest’

16 september 2017 - Start Plus-orkest - Wij beginnen met een nieuwe versie van het succesvolle beginnersorkest Tutti onder de noemer het Plus-orkest. De plus staat voor alle leeftijden boven de 17 jaar en een nadrukkelijke knipoog naar de dertig-plusser, veertig-plusser, vijftig-plusser enzovoort. Het nieuwe orkest gaat  op zaterdagochtend 16 september van start om 10:15 uur in de zaal van Grand-café de Snor in ‘s-Heerenberg. In vier maanden tijd willen Henrite Rusch en Jilt Jansma  zover zien te komen dat Tutti kan optreden tijdens het nieuwjaarsconcert. Aanmelden kan via rene@loskamp.nl.

Kasteelconcert

17 september 2017 - Kasteelconcert - Op zondagmiddag 17 september verzorgen wij samen met de MuziKidz een concert op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis. Tot dan!

Op een mooie Pinksterdag

4 juni 2017 - Pinksterconcert - Op 4 juni, eerste Pinksterdag geven wij, Harmonie Crescendo, samen met de MuziKidz en het Jeugdorkest een Pinksterconcert. Hiervoor nodigen wij u graag uit. Het concert wordt gehouden op het Stadsplein in ‘s-Heerenberg bij de terrassen van de Snor en Smouzen. Het concert begint om 11.00 uur. Tot dan!

Wie is de Maestro van 's-Heerenberg?

28 januari 2017 - Wie is de beste dirigent van ’s-Heerenberg? - Wie is de ware Maestro die Crescendo tot grote vibrerende hoogten gaat leiden? Na een spannende en bijzondere finale met Marcel SchuurmanEdwin Zweers en Bert van der Louw, mag Marcel Schuurman zich de Maestro van 's-Heerenberg noemen. Marcel, van harte gefeliciteerd! Nog eens terug kijken en luisteren, kijk dan op StadsTV Bergh.